Mobilube 1 SHC 75W90 – Transmissie- en achteras olie

Den Hartog b.v. » Branches » Vervoer » Mobilube 1 SHC 75W90 – Transmissie- en achteras olie
  • Mobilube 1 SHC 75W90 transmissieolie achterasolie

Mobilube 1 SHC 75W90 – Transmissie- en achteras olie

De Mobilube 1 SHC 75W90 is een transmissie- en achterasolie voor vrachtwagens, landbouwmachines of andere bouwwerktuigen. Het product kan gebruikt worden in de gehele aandrijflijn van de eerste genoemde producten. Het voordeel van dit product is dat het zowel API GL-4 als API GL-5 goedgekeurd is. Daardoor mag dit product gebruikt worden in versnellingsbakken, als wel in achterassen. Uiteraard is dit gebruik afhankelijk van het voorschrift van de fabrikant.

SAE 75W90 transmissie- en achterasolie

Deze Mobilube 1 SHC 75W90 is een vol-synthetische transmissieolie. Doordat dit product synthetisch is heeft het product een hoge viscositeitsindex. Deze index toont aan dat het product bij hogere temperaturen ook zorgt voor de juiste bescherming. Hierdoor is ook voor de langere termijn uw toepassing beter beschermt.

De Mobilube 1 SHC 75W90 is een product die gebruikt kan worden in:

  • Assen en transmissies waar gevraagd wordt om een GL-4. GL-5 of MT-1 smeermiddel
  • Aannemerij, landbouw, transport
  • Waar verlengde service-intervallen en garanties gewenst zijn

Deze SAE 75W90 olie wordt normaal gesproken aangeraden in verschillende versnellingsbakken en achterassen van vrachtwagenfabrikanten. Deze voertuigfabrikanten zijn echter ook steeds meer op zoek naar dunnere oliën, ook voor hun versnellingsbakken en andere toepassingen. Daarom zijn er steeds meer fabrikanten die voor versnellingsbakken vragen naar een SAE 75W80. Hiervoor is de breed goedgekeurde Mobil Delvac 1 Transmission Fluid 75W80 beschikbaar. Uiteraard is het voorschrift van de leverancier leidend bij de keuze van het smeermiddel.

In de praktijk

Fabrikantsgoedkeuringen Mobilube 1 SHC 75W90

Op de lijst met fabrikantsgoedkeuringen voor de Mobilube 1 SHC 75W90 staan verschillende gerenommeerde autofabrikanten. Voorbeelden hiervan zijn Mercedes Benz, ZF, Bosch en MAN. Daarnaast heeft dit product goedkeuringen van instanties als ACEA en SAE. Lees hieronder alle fabrikantsgoedkeuringen en download eventueel de productbladen van de Mobilube 1 SHC 75W90 in het Engels en het Nederlands.

Instanties

API GL-5/MT-1, API GL-4

SAE J2360

Autofabrikanten

Scania STO 1.0

MAN 341 Typ E3, MAN 341 Typ Z2, MAN 342 Typ S1

MB 235.8 Approval

Transmissiefabrikanten

ZF TE-ML 07A, ZF TE-ML 08

ZF TE-ML 02B, ZF TE-ML 05B, ZF TE-ML 12L, ZF TE-ML 12N, ZF TE-ML 16F, ZF TE-ML 17B, ZF TE-ML 19C, ZF TE-ML 21A

JSC AVTODIZEL YaMZ Gearboxes

Bosch TE-ML 08

Productbladen

Vindt op bijgevoegde links de productbladen in het Engels en in het Nederlands.

Wilt u meer weten over deze vol-synthetische versnellingsbak- en achterasolie? Neem dan contact op met onze helpdesk door op onderstaande link te klikken. U kunt het product ook kopen via onze webshop.

Terug naar Mobil Delvac serie