Energiemarkt

Energiemarkt energiebehoefte energie

Energiemarkt – Trends

De energiebranche is een branche die op dit moment heel hard in beweging is. Dit komt omdat de vraag naar energie wereldwijd steeds groter wordt. De roep om groene energiebronnen wordt ook steeds groter. Deze twee ontwikkelingen zorgen ervoor dat de energiemarkt op dit moment één van de actiefste markten is.

  • Onze energietoekomst en groeiende energiebehoefte
  • Windmolens genereren energie
  • CO2 gebruiken als energiebron

Lees hieronder verder over de verschillende trends. En wat betekenen deze voor u? Maar nog veel belangrijker, hoe kunt u uw voordeel hiermee doen?

Smeermiddelen voor de energiemarkt

De energiemarkt bestaat uit veel verschillende machines en toepassingen waar energie mee opgewekt wordt. Zo zijn er windmolens, kolenfabrieken, kernreactoren, zonnepanelen, waterkrachtfabrieken en nog veel meer verschillende bedrijven en machines die olie nodig hebben. Wij kunnen u helpen al deze toepassingen te smeren.

Mobil SHC 800 serie

Voor uw turbines kunt u gebruik maken van de Mobil SHC 800 serie. Deze synthetische olie is speciaal ontwikkeld voor turbines en gaat lakvorming in turbines tegen. Ook de Mobil DTE 800 serie kunt u uitstekend gebruiken in uw turbines. Als u wilt weten welke olie u het beste kunt gebruiken neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Mobil Pegasus serie

Voor gasmotoren kunnen wij u helpen met verschillende gasmotoroliën. Daarin kunt u gebruik maken van de Mobil Pegasus 1100 serie. Maar ook de Mobil Pegasus 1000 serie, Mobil Pegasus 700 serie en de Mobil Pegasus 600 serie hebben wij voor u beschikbaar. Welke olie heeft u nodig?

Mobil Glygoyle serie

De Mobil Glygoyle serie is speciaal ontwikkeld voor zwaarbelaste toepassingen. Ook in de energiemarkt zijn er vele zwaarbelaste toepassingen die met het gebruik van de Mobil Glygoyle efficiëntie voordelen zou kunnen behalen.

Bovengenoemde producten zijn twee voorbeelden waarmee wij u kunnen helpen uw machine te smeren. Zoals u ziet zijn de voorbeelden zeer verschillend. Wij weten zeker dat wij u kunnen helpen bij het smeren van u toepassing. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.

Energiebehoefte in 2040

Energiemix energietoekomst energiebehoefte energievraag 2040 olie aardgas energiemarktDe energiebehoefte in 2040 zal anders zijn dan de huidige energiebehoefte. In de eerste plaats zal deze veel groter zijn. Maar ook de energiemix zal anders zijn, wat is wordt de grootste energiebron in 2040?

Energie door het smeren van windmolens

blankWereldwijd in allerlei verschillende landen verrijzen steeds meer windmolens. Deze molens wekken in theorie groene stroom op, maar om deze stroom op te wekken moeten turbines gesmeerd worden met olie.

Twence maakt bakpoeder van CO2

energiemarkt energiebehoefte Twence hengelo bakpoeder CO2 duurzaam

Als u op onderstaande link klikt leest u het een praktijkverhaal van Twence. Dit bedrijf maakt gebruik van CO2 om een eindproduct te maken in hun fabriek.