Het Mobil 1 Workshop Programma dat zelfstandige universele garages kan helpen om meer klanten aan te trekken en hun bedrijf te laten groeien door de unieke merkassociatie met Mobil 1-smeermiddelen.

Mobil 1 Workshop programma

Het Mobil 1 Workshop Programma is ontworpen om universele garagebedrijven te ondersteunen door hen een aantal hulpmiddelen te bieden waarmee ze de uitdagingen van de veeleisende en voortdurend veranderende smeermiddelenmarkt kunnen aangaan. Dankzij de kennis van een van de meest gerenommeerde merkleiders in de branche kan het programma helpen bij de bedrijfsvoering en de verkoop- en winstpotentieel te verhogen. Onderdeel van het programma zijn gerichte promoties, verkooptechnieken en trainingen. Exclusieve Mobil 1 reclame en POS materialen helpen de ondernemers om nieuwe klanten aan te trekken.

Waarom?

“Met ons Mobil 1 Workshop Programma kunnen we universele garages helpen om hun bedrijf te laten groeien. Dit doen we door de kracht van het Mobil 1 merk te benutten”, zegt zegt Jack Bakker, verkoopmanager van ExxonMobil. “Gezien het huidige economische klimaat ligt er een enorme kans voor bedrijven die een professionele, betrouwbare en concurrerende onderhoudsbeurt met olie verversing aanbieden. Steeds meer consumenten houden hun auto na de garantietermijn langer in bezit en zijn op zoek naar beter betaalbare – maar betrouwbare – manieren om hun auto te onderhouden. Het Mobil 1 Workshop Programma speelt hier op in.”

De kwaliteit

Het programma berust op de ongekende prestaties van Mobil’s reeks van hoogwaardige smeermiddelen die klanten kennen en vertrouwen, zoals Mobil 1, ’s werelds grootste merk voor synthetische motorolie.

Onafhankelijke garages die ervoor kiezen hun bedrijf om te schakelen naar het Mobil 1 Workshop Programma, kunnen hun zelfstandige bedrijfsstructuur behouden terwijl ze optreden als merkvertegenwoordiger van Mobil’s toonaangevende smeermiddelen. Bovendien hebben universele garagebedrijven daarnaast, toegang tot een aantal waardevolle hulpmiddelen die hun verkopen en aanwezigheid op de lokale afzetmarkt kunnen vergroten, zoals marketingsupport en digitale promoties om hun zichtbaarheid op internet te maximaliseren. Daarnaast zijn er trainingen om nieuwe verkoopkansen te creëren voor hun nieuwe Mobil 1-werkplaats.

Mobil 1 Workshop Programma in combinatie met Red Bull Racing

ExxonMobil’s geautoriseerde distributeurs en Mobil 1-werkplaatsen bieden een betrouwbare, snelle en gemakkelijke service. Het nieuwe programma geeft automobilisten de garantie dat bij het onderhoud aan hun auto de beste kwaliteit Mobil 1- en/of Mobil-merkproducten worden gebruikt. Daarnaast worden interessante consumentenacties mogelijk gemaakt door de samenwerking van het Mobil 1 merk met het Red Bull Racing Formule 1 team.

Ondernemers die interesse in dit programma hebben, kunnen voor meer informatie contact opnemen met Den Hartog b.v.

Terug naar “Universele Autogarages”