Over 2 weken staan de Infra Relatiedagen 2020 in Hardenberg op de planning. Wederom hopen wij op deze beurs, vanaf 4-6 februari, aanwezig te zijn. Dit met een voor u mogelijk belangrijke vraag: bent u nog op zoek naar mogelijkheden om CO2 te reduceren? Of bent u op zoek naar middelen om stikstofuitstoot te reduceren?

Innovatief en duurzaam in de Infra

Een innovatief bedrijf met een duurzaam product. CO2 Saving Diesel, een brandstof die de CO2 uitstoot tot 89% verminderd. Een gecertificeerd resultaat en bijzonder interessant om in te zetten tijdens een aanbesteding. Juist vanwege de mooie MKI Waarden van het product.

Of wilt u een vergroening van uw machinepark realiseren? Ook dan kan CO2 Saving Diesel u op hele korte termijn al helpen. Op zoek naar een andere reden om stikstof-, fijnstof of CO2 uitstoot te reduceren? Wij helpen u graag met de vraag “wat levert het mij op?”

Kwaliteit als basis

Nog altijd geldt, kwaliteit boven alles. De producten die wij u aanbieden zijn altijd van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om olie of om brandstoffen, twijfel over de kwaliteit is er niet. Problemen met filters daarom ook niet. Nooit meer stilstand? We helpen u graag.

Voor gratis kaarten kunt u zich hier registreren. Maak tijdens registratie gebruik van de registratiecode 10075. Hartelijk welkom op stand 526a!