In 2001 begon Denniël Reuvers met zijn bedrijf “Auto Reuvers” en dit bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een universeel garagebedrijf met 15 monteurs full time in dienst. Bij Auto Reuvers kunt u terecht voor alle automerken, inclusief kleine commerciële auto’s en campers. Het grootste aandeel van de klanten is echter Volvo, Peugeot, Volkswagen of Audi rijders. Deze enthousiaste ondernemen, sinds november 2016 vader van 2 kinderen, is een echte gastheer voor zijn klanten. Denniël Reuvers heeft oog voor detail en alles ziet er netjes uit. Aan de muur hangt een Mobil 1 lichtbak, onderdeel van het Mobil 1 Workshop programma.

In 2015 werd Denniël een zogenoemde Mobil 1 Workshop. Na een vergelijk gemaakt te hebben tussen Elf, Shell, en Mobil koos de ondernemer voor Mobil. De keus was gebaseerd op het feit dat hij een A-merk wilde wat zich identificeerde met zijn eigen lijfspreuk: “Onderscheiden van de menigte en lever topkwaliteit, altijd!”. Samen met Ronald Runherd, sales engineer van Den Hartog gaf Denniël zijn receptie ruimte en garage een hoogwaardige Mobil 1 voorkomen. Denniël: “Natuurlijk heb ik een scherpe prijs onderhandeld met Den Hartog, maar ik snap ook wel dat onze samenwerking alleen een succes kan zijn als beide partijen er baat bij hebben.

Komt de gemiddelde klant naar uw garage omdat u gebruik maakt van Mobil 1 olie?
Denniël: “Vandaag de dag is het managen van een garage met 10 man topsport. Elk detail moet kwaliteit ademen. Met een hoogwaardig merk als Mobil 1 verzeker je de klant van het beste product met alle vereiste OEM goedkeuringen. Wij hebben een bulktank met de meest gebruikte 5W30 motorolie. Ook maken wij gebruik van het bag-in-box systeem, waar we erg tevreden over zijn. Steeds meer moderne auto’s hebben hun eigen vereisten ten opzichte van olie. Het is onmogelijk om voor al deze verschillende auto’s een 208 liter vat aan te schaffen. Aan de andere kant geven 1 liter flacons een berg afval en verdwijnt de marge op motorolie. Daarom zijn deze 20 liter verpakkingen een praktische oplossing voor het probleem. Dit bespaart mij ongeveer €12-€15 per auto”.

Mobil 1 WorkshopIn de afgelopen 15 jaar is Auto Reuvers een begrip geworden in de nabije omgeving. Volgens Denniël komt dit omdat je moet zorgen voor je klanten: “je hoeft echt niet de goedkoopste garagehouder te zijn, je moet zorgen dat je betrokken bent bij de gemeenschap en bij je klanten. Niemand weet hoe de automotive branche er over 10 jaar uit ziet, maar ik ben ervan overtuigt dat steeds meer mensen zullen kiezen voor kwaliteit tegen een schappelijke prijs. Daarom werkt Mobil 1 Workshop uitstekend voor ons”.