Er komt een nieuw product naar Europa voor automatische transmissie van General Motors. Een nieuwe, vol-synthetische ATF olie voor automatische transmissies. De Mobil 1 Synthetic LV ATF HP heeft als toepassingsgebied automaatbakken waar een Dexron HP specificatie nodig is.

Mobil 1 Synthetic LV ATF HP

Dit product heeft de naam Mobil 1 Synthetic LV ATF HP en komt in eerste instantie beschikbaar in verpakkingen van 1 liter, verpakt per doos van 12 stuks.

Synthetische automatische transmissieolie 

Dit product voor automatische transmissies heeft de goedkeuring Dexron HP van General Motors. De Dexron HP ATF is een specificatie voor een volledig synthetische automatische transmissievloeistof (op basis van PAO). Het product is speciaal ontwikkeld voor meertraps (7-8) automatische transmissies van General Motors. Deze ATF olie kan worden gebruikt in oudere voertuigen waar vloeistoffen van het type VI, DEXRON® II of DEXRON® III worden voorgeschreven.

Voor verdere bijzonderheden willen wij u verwijzen naar het productblad. Het product is ook beschikbaar in onze webshop.