ExxonMobil is door General Motors uitgeroepen tot “Supplier of the Year” (Leverancier van het jaar). Het is al voor het derde jaar op rij dat ExxonMobil deze prijs in ontvangst mag nemen. General Motors reikt deze prijs jaarlijks uit aan leveranciers die uitstekende prestaties leveren. Er wordt dan gemeten op het gebied van kwaliteit, innovatie en een drive naar optimale prestaties hebben. De smeermiddelen van Mobil 1 worden door General Motors op waarde geschat.

Trotse Leverancier van het jaar

De award kan gezien worden als een waardering van de opgebouwde samenwerking de afgelopen jaren. Zo ziet ExxonMobil dat ook: “GM is een van onze belangrijkste strategische partners. Deze award laat de waarde van deze samenwerking over vele jaren zien.” aldus Russ Green, Vice President van de afdeling Finished Lubricants. “We werken samen met onze collega’s bij GM, bij veel verschillende divisies. Dit om een sterke en ver geïntegreerde samenwerking op te bouwen die voor beide partijen waarde heeft.”

Bestempeld te worden als leverancier van het jaar laat zien dat de ondersteuning die ExxonMobil biedt van grote waarde is voor de klant. De samenwerking tussen beide bedrijven, GM en ExxonMobil, is bij veel verschillende afdelingen te vinden. Denk bijvoorbeeld aan Sales, Marketing en Midstream. De laatste 30 jaar is de samenwerking langzaam doorontwikkeld en nu worden er in China en Noord- en Zuid-Amerika samen activiteiten uitgevoerd. Leverancier van het jaar, gefeliciteerd!