Als autodealer lijkt het soms steeds meer of importeurs steeds meer taken en zaken van u overneemt. De beslissingen die met deze zaken samenhangen nemen zij terloops ook voor u. Smeeroliebehoefte kunnen zij ook keurig invullen. Dit wordt vaak gecombineerd met een mooie bonusstructuur. Neemt u voldoende olie af? Dan krijgt u korting. Hoewel geen Mobil 1 olie, klinkt deze optie aanlokkelijk.

Deze condities kunt u echter ook met ons uit onderhandelen. De bonus wordt echter direct verrekend in de literprijs, waardoor u niet eerst een bepaalde hoeveelheid liter hoeft af te nemen. Een optie om over na te denken.

Mobil 1 olie

Kiest u voor het A-merk Mobil 1 olie? Wij kunnen u een compleet gamma motoroliën leveren. Wanneer u voor 16:00 uur de ene dag besteld, heeft u een bestelling, mits op voorraad, de volgende dag in huis. Tevens krijgt u een eigen contactpersoon die u bij problemen altijd kunt bereiken. Waarom zou u dan bij een importeur gaan bestellen?

Bij ons ligt de focus op u, op de kwaliteit van de olie, de kwaliteit van de relatie. Bij een importeur ligt de focus op het importeren van auto’s. Met onze focus kunnen wij u direct en naar tevredenheid helpen.

Bij importeurs worden vaak aantrekkelijke instapvoorwaarden op tafel gelegd. Na verloop van tijd lopen de prijzen langzaam op en worden doelstelling op grote hoogten gelegd. Ook worden bonusvolumes steeds moeilijker realiseerbaar. Om dan onder het contract uit te komen is bijna onmogelijk.

U heeft nu de keuze. Gaat u uit van eigen kennis, kunde en eigenwijsheid? Overleg dan eens met ons over de mogelijkheden. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden!