Garage Huizinga in Hoogkerk

Bij Garage Huizinga zijn alle merken welkom. En net als iedere moderne garagehouder worden ze ermee geconfronteerd dat er naast de bulkoliën, steeds meer specifieke oliesoorten nodig zijn in hun werkplaats. Hoewel ze hiervoor een rek geplaatst hadden om toch alle auto’s van de correcte motorolie te voorzien, kwamen eigenaren Paul en Jan Peter er al snel achter dat de 6 soorten in het rek onvoldoende geworden zijn. Verder geven de kunststof cans na gebruik veel afval en sluiten de kraantjes op de cans niet goed, waardoor er olie weglekte.

Bag-in-Box Display voor olie

Na een grondige inventarisatie bij Garage Huizinga door de automotive specialisten van Den Hartog konden zij Paul en Jan Peter het juiste advies geven: maak gebruik van ons Bag in Box rek met 12 plaatsen. Dit rek biedt op dit moment de mogelijkheden om de meeste auto’s te kunnen servicen, zonder mis te grijpen. Naast olie kunnen er ook koelvloeistoffen en ruitensproeier vloeistof op dit rek geplaatst worden. Een compleet display om elke auto te onderhouden!

12 soorten olie op 1 rek

Jan Peter en Paul waren na een paar weken testen erg te spreken over deze oplossing. Naast het feit dat ze nu wél alle oliën hebben staan, hebben ze ook geen last meer van lekkende cans, is de hoeveelheid afval geminimaliseerd en onderscheiden ze zich in de markt met  A-merken: Mobil motorolie en BASF koelvloeistof. Heeft u ook interesse in dit uitgebreide Bag in Box systeem?