Van dinsdag 19 tot en met donderdag 21 november vindt in de Evenementenhal in Gorinchem de vakbeurs Recycling 2019 plaats. Dé Vakbeurs voor de Recyclingbranche!

Wij presenteren daar van Plastic naar Olie. Een nieuwe ontwikkeling in de recyclingwereld. Deze ontwikkeling past uitstekend in onze bedrijfsstrategie. Die richt zich op meer CO2 besparende en minder milieubelastende brandstoffen en smeermiddelen.

Hierbij wordt uit moeilijk recyclebare plastic EN590 diesel gemaakt. Per kilogram plastic die aan de voorkant het proces in gaat komt en aan de achterkant ongeveer 0,9 liter diesel uit! Dat is pas recycling!

Geslaagd Recycling-proces?

Op dit moment wordt er hard gebouwd aan een fabriek waar het productieproces moet gaan draaien. Grote vraag is of op deze schaal het proces ook zal slagen. Begin 2020 is het de verwachting dat daar ook een antwoord op is.

De stand wordt bemand door experts met verstand van het productieproces, Petrogas, als door experts met verstand van het product, Den Hartog b.v.

Rijdt u binnenkort op diesel van niet-recyclebaar plastic? Kom ook kijken tijdens de Recycling vakbeurs 2019 op de stand van Petrogas en Den Hartog b.v. in de Evenmentenhal op standnummer J125! Reserveer op de volgende link uw gratis toegangticket en kom langs.