Een nieuw product in de Mobil EAL Arctic serie: de Mobil EAL Arctic 170. Het is een nieuwe koelcompressor olie als aanvulling op de Mobil EAL Arctic familie.

Mobil EAL Arctic 170

De Mobil EAL Arctic Serie heeft een breed toepassingsbereik in huishoudelijke/tertiaire toepassingen: verwarming, ventilatie, koeling HVAC. Daarnaast ook in commerciële toepassingen: conservering en transport van voedsel. Tot slot ook in industriële toepassingen: verwerking, bevriezing van voedsel. Deze nieuwe Mobil olie is een aanvulling op het bestaande Mobil EAL Arctic programma met een viscositeit van 170 cSt bij 40°C.

Mobil EAL Arctic serie

De Mobil EAL Arctic Serie smeermiddelen zijn volledig synthetisch, hebben hoge prestaties. Ze zijn specifiek ontworpen voor de smering van koelcompressoren en systemen die ozonvriendelijke synthetische HFC-koelmiddelen gebruiken. Daarnaast ook voor recent ontwikkelde HFO-koelmiddelen en HFO/HFC mengsels met een lager aardopwarmingsvermogen dan HFC’s, inclusief A1 en A2L koelmiddelen volgens de veiligheidsclassificatie ASHRAE 34/ISO 817.

Bijzondere, hoogwaardige product voor speciale toepassingen.

Productbladen

Hieronder vindt u de productbladen van deze koelcompressor olie. Deze zijn beschikbaar in het Nederlands en het Engels.