ExxonMobil introduceert een nieuwe lijn hydraulische oliën: de Mobil DTE 20 Ultra serie. Dit is de opvolger van de Mobil DTE 20 serie. Deze nieuwe serie hoogwaardige hydraulische oliën is verkrijgbaar in viscositeiten van ISO VG 22 tot ISO VG 100.

Mobil DTE 20 Ultra serie

Mobil DTE 20 Ultra serie zijn speciaal ontwikkeld als hydraulische vloeistoffen met een lange levensduur. Deze producten voldoen aan de strengste prestatie-eisen van een groot aantal toonaangevende fabrikanten van hydraulische systemen en componenten waaronder Bosch Rexroth en Eaton. Ze voldoen ook aan de relevante vereisten van zowel ISO- als DIN-industrienormen.

Eigenschappen hydraulische olie

Deze nieuwe serie hydraulische oliën biedt uitzonderlijke thermische en oxidatiestabiliteit, verbeterde corrosiebescherming en gecontroleerde demulgeerbaarheid. Het nieuwe assortiment is ontwikkeld om sterke anti slijtage prestaties en dubbele verversingsintervallen te leveren in een breed scala aan hogedruktoepassingen, waardoor eindgebruikers kosten kunnen besparen, de productiviteit kunnen verhogen en hun ecologische voetafdruk kunnen verbeteren.

Beschikbare producten in de serie

De serie Ultra hydraulische oliën bestaat uit verschillende producten. Grootste verschil tussen die producten is de viscositeit. Elke viscositeit kan ingezet worden bij een andere toepassing. De volgende producten in Nederland beschikbaar zijn:

  • Mobil DTE 22 Ultra – ISO VG 22
  • Mobil DTE 24 Ultra – ISO VG 32
  • Mobil DTE 25 Ultra – ISO VG 46
  • Mobil DTE 26 Ultra – ISO VG 68
  • Mobil DTE 27 Ultra – ISO VG 100
Ik wil graag een offerte

Mobil DTE 20 Ultra – Prestatie rapport

Industry Equipment BuilderClaimMobil DTE 20 UltraMobil DTE 20
ISO11158 (L-HM)V
ASTMD6158 (HMHP)V
DIN51524-2VV
China GB 11118.1L-HM (Normal)VV
DenisonHF-0 (*)VV
EatonE-FDGN-TB002-EV
Fives CincinnatiP SpecVV
Bosch RexrothRDE 90245V
HuskyHS 207VV
HOCNFBlackVV

Productbladen en introductiedatum

Mobil DTE 20 Ultra serie gaat de huidige Mobil DTE 20 serie vervangen. De producten van de nieuwe serie zullen gefaseerd worden ingevoerd. Producten zijn allemaal te vinden in onze webshop en daar ook te bestellen.

Het Nederlandse en Engelse productblad zijn alvast te vinden op onze website. Deze kunt u daar ook downloaden. Het veiligheidsblad is te downloaden via de website van ExxonMobil.