ExxonMobil introduceert een nieuwe lijn smeermiddelen in spuitbussen voor de industrie en voedingsmiddelen industrie.  Dé ideale smeeroplossing voor kleine of ontoegankelijke componenten. Het gaat hier om de Mobil Aerosols serie.

De Mobil Aerosols

Het assortiment Mobil-spuitbussen bestaat uit 2 groepen. Enerzijds 6 spuitbussen die speciaal zijn ontworpen voor de levensmiddelenindustrie. Daarnaast 5 spuitbussen voor de “normale” industrie. Met de eigenschappen en verpakking van deze producten vormen ze een aanvulling op het assortiment Mobil-smeermiddelen. Ook bieden ze, door de breedte van het assortiment, een meerwaarde aan klanten.

Juist op slecht benaderbare plekken, en kleine smeerhoeveelheden een ideale oplossing. Op de pagina van de Aerosols kunt u ook nog wat video’s vinden over het toepassen van verschillende Mobil Aerosols. De eerste video vindt u al hieronder.

Please accept statistics, marketing cookies to view this element.

Het assortiment

Voor de algemene industrie zijn er de volgende Mobil Aerosols:

 1. Penetrating Spray
 2. Multipurpose Spray
 3. Solvent Cleaner Spray
 4. Anti-Friction Spray
 5. High Temperature Spray

Voor de voedingsmiddelenindustrie zijn er de volgende producten te verkrijgen:

 1. Penetrating Oil Spray
 2. Lube Degreaser Spray
 3. Silicone Spray
 4. PTFE Spray
 5. Chain Oil Spray
 6. Grease PTFE Spray

Alle spuitbussen zijn gevuld met de voor u bekende hoge kwaliteit smeermiddelen van Mobil. Voor de eigenschappen, toepassingen en aanbevelingen kunt u de productbladen downloaden.

Offerte aanvraag
Binnen 2 uur een offerte!