Laten we even stilstaan bij uw gasmotor-installatie. Een fulltime job voor u om te runnen, terwijl de dagen toch al kort zijn. Mogen we dan even een paar minuten van uw tijd om uw dagen weer wat meer ruimte te geven, misschien met nieuwe verversingsintervallen?!

Wij bieden u de Mobil Pegasus gasmotorolie. Als Mobil specialist weten wij door ervaring in de branche wat de juiste oplossingen zijn op vragen als:

  • Gebruik ik wel de juiste gasmotorolie?
  • Kan ik niet wat langer met mijn olie doen?
  • Wanneer is mijn olie vervuild?

En hoe doen we dat nu?

Met de olieanalyse in ons eigen laboratorium in Hoogvliet Rotterdam. De voordelen hiervan zijn dat wij de gezondheid van de olie kunnen beoordelen maar ook de gezondheid van uw motor. Met al na drie dagen een uitslag! Zo kunnen we zien of er iets mis is aan de installatie en of de olie vervangen moet worden, of niet en mogelijk de verversingsintervallen te verdubbelen?!

En dat is interessant! Want door ons doorontwikkelde lab en hiervoor ruime database aan vergelijkingsmateriaal kunt u de verversingsintervallen van uw gasmotoren verdubbelen! Dat bespaart tijd en geld.

Kunnen we telefonisch contact met u opnemen? We praten kort maar krachtig over wat wij voor u kunnen betekenen. We kunnen vervolgens bijvoorbeeld een uniek smeerschema voor u samenstellen. Daarnaast ontvangt u na het plannen van de afspraak ook een gratis MobilServ olieanalyse ter waarde van €69!

Nog niet helemaal overtuigt? Bekijk dan dit filmpje eens.

Verdubbelen verversingsintervallen