Binnenkort opent de Wind Energy Hamburg 2018 zijn deuren. In september 2018 zullen 1.400 bedrijven ontwikkelingen en innovaties laten zien op de beurs in Hamburg. In totaal worden er 35.000 bezoekers verwacht. Ook ExxonMobil zal aanwezig zijn op de beurs over Windenergie.

Experts van de hele wereld komen naar Hamburg om te kijken naar de grootste bedrijven op het gebied van windenergie. Bedrijven uit de offshore branche, windmolenbouwers en en toeleveranciers van de windenergie branche zullen hier zijn om hun nieuwste innovaties en ontwikkelingen te laten zien.

Ook ExxonMobil staat op de Wind Energy Hamburg 2018. Met Mobil smeermiddelen kunnen de efficiëntie en productiviteit van de windenergie markt verbeterd worden. Met MobilServ kunt u machines monitoren en de oliekwaliteit in het ook houden. U wordt vanuit ExxonMobil en Den Hartog b.v. van harte uitgenodigd om ook aanwezig te zijn op deze beurs.

De beurs is van 25 september tot en met 28 september in Hamburg. De stand van ExxonMobil is in hal 6 en het standnummer is 434. Hieronder vindt u de plattegrond van de verschillende hallen.

Bent u geïnteresseerd om deze beurs te bezoeken? Vul het contactformulier hieronder in en wij zullen zorgen voor gratis kaarten.

Bestel gratis toegangskaarten voor Wind Energy Hamburg 2018