In november vindt de Energy Decentral weer plaats. Op deze innovatieve energiebeurs staan in totaal 350 exposanten. Er worden 35.000 bezoekers verwacht die komen voor nieuwe trends en ontwikkelingen binnen deze branche. Ook ExxonMobil en Den Hartog b.v. zijn van de partij.

Samen zullen wij verschillende productseries presenteren waaronder de Mobil Pegasus serie speciaal voor gasmotoren. De Mobil Pegasus serie heeft zich al meerdere malen onderscheiden als kwalitatief hoogwaardige smeerolie. Daarnaast wordt ook de Mobil Delvac serie voor vrachtwagens, bussen en grondverzetvoertuigen gepresenteerd. Beide productlijnen kunnen u helpen uw machines optimaal te laten presteren en energie op te wekken of te besparen! Om deze optimale prestaties te kunnen monitoren presenteren wij u ook nog MobilServ, het monsternamepogramma van ExxonMobil. Komt u ook naar de Energy Decentral Hannover?

Van 13-16 november 2018 staat de Hannover Exhibition Ground 4 dagen lang in het teken van energieopwekking en energiebesparing. Het team van ExxonMobil en Den Hartog b.v. kunt u vinden in hal 24, op stand nummer B14.

Namens Den Hartog b.v. zal Ad Liefhebber aanwezig zijn om u te woord te staan. Heeft u specifieke vragen? Kom langs op de beurs en stel uw vragen aan de experts van Den Hartog en ExxonMobil.

Bent u geïnteresseerd om deze beurs te bezoeken? Vul het contactformulier hieronder in en wij zullen zorgen voor gratis kaarten. Wij heten u van harte welkom!

Schrijf u gratis in voor Energy Decentral 2018