Om de prestaties van de gasmotor van uw klanten te helpen verbeteren, werken wij, samen met ExxonMobil, zij aan zij met experts uit de hele branche. Het gaat dan over machinebouwers, operators, ingenieurs en klanten.

Een goed voorbeeld is de langdurige verlenging van onze wereldwijde samenwerkingsovereenkomst voor smeermiddelen die onlangs is ondertekend met INNIO. INNIO is de wereldmarktleider en eigenaar van de Jenbacher en Waukesha gasmotorproductlijnen voor energieopwekking en compressie.

Jenbacher motoren

Samen met INNIO is er de afspraak gemaakt om een reeks hoogwaardige gasmotorolietechnologieën te ontwikkelen voor hun Jenbacher Type 2, 3, 4, 6 en 9 aardgasmotoren.

De samenwerking met INNIO

Onze nauwe samenwerking met INNIO op het gebied van technologie, verkoop en marketing heeft geresulteerd in onze eerste co-engineered en co-branded aardgasmotorolie. Deze gasmotorolie zal binnenkort worden gelanceerd.

Combineren van kennis

Het doel van de decennialange werkrelatie is om nauw samen te werken en INNIO’s 90 jaar expertise op het gebied van gasmotorinnovatie te combineren met onze kennis over smeren en toepassingen. Dit zal er op zijn beurt toe bijdragen dat we klanten de meest geavanceerde oplossingen bieden. Die oplossingen voldoen aan de groeiende eisen van zowel de huidige als toekomstige gasmotoren.