ExxonMobil introduceert een nieuwe gasmotorolie voor moderne medium- en highspeed gasmotoren. Het gaat om de Mobil Pegasus 610 Ultra.

Mobil Pegasus 610 Ultra

Deze gasmotorolie is speciaal ontwikkeld voor gasmotoren die op stort- en biogassen draaien die veel corrosieve materialen bevatten zoals waterstofsulfide of halogenen (verbindingen met
chloor, fluor, etc.). Dit product bezit uitstekende anti slijtage- en schuur werende eigenschappen, oxidatie en chemische stabiliteit.

Eigenschappen

Een gasmotorolie met een een hoog Total Base Number (TBN), een sulfaatasgetal van 1,0%, en met uitzonderlijk alkaliteitreserve. Speciaal ontwikkeld product om de negatieve effecten van deze corrosieve stoffen op motoronderdelen tegen te gaan. De dikte van de olie is een SAE 40 motorolie.

Voordelen

Deze eigenschappen leveren verschillende voordelen op voor de gasmotoreigenaar. De eerste is dat het mogelijk is met de gasmotorolie de olieverversingsintervallen te verlengen. Een interessante mogelijkheid! Ook zou er minder slijtage moeten zijn met de Mobil Pegasus 610 Ultra. Daarmee kunt u onderhoudskosten reduceren. Ook wordt uw machine hierdoor simpelweg betrouwbaarder.

Ook biedt het product uitstekende weerstand tegen oxidatie en nitratie. Bij koude start biedt het product ook perfect werk.

Meer informatie over de deze SAE 40 gasmotorolie kunt u vinden op het productblad van deze gasmotorolie. Het veiligheidsblad van dit product is te vinden op de volgende website.