Mobilserv informatieMobil Serv Lubricant Analysis (MSLA) is een nieuw ontworpen programma ondersteund door een geheel nieuwe website voor gebruikte olie analyses. Hiermee wordt het complete proces vanaf monstername tot uiteindelijke rapportage gestroomlijnd. MSLA is makkelijker en logisch in gebruik, en werkt eenvoudiger en sneller.

Er wordt gebruik gemaakt van scan-and-go-technologie met QR Codes zodat de oliemonsters eenvoudig te verwerken en op te sturen zijn. Resultaten en aanbevelingen zijn op elk willekeurig moment eenvoudig te raadplegen via de App die beschikbaar is op zowel een smartphone als tablet.

ExxonMobil’s nieuwe olie-analyse programma MLSA heeft duidelijke en significante verschillen die onderscheidend zijn ten opzichte van zijn concurrenten. MLSA biedt uitgebreide informatie over de Mobil smeermiddelen in combinatie met de gegevens van zeer veel toonaangevende industriële fabrikanten.

Onderdeel van de analyse

Een Mobil Serv Lubricant Analysis omvat:

  • Een gedetailleerde monitoring van de meest kritische smeermiddelen data volgens de gekende internationale normen en specificaties.
  • Kennis van normen van de apparatuur bouwers.
  • 25 verschillende testen zodat voor elke applicatie en toepassing de meest ideale test gekozen kan worden.
  • Toegang tot de monsternamedata via smartphone of tablet op elk willekeurige plaats en moment.
  • Trensanalyse en aanbevelingen van ExxonMobil.

Door dit nieuwe systeem kan het laboratorium van ExxonMobil monsters efficiënter verwerken. Monsters worden nu gemiddeld binnen een week behandeld. Op termijn is echter het streven dat monster binnen twee dagen behandeld zijn. Dit is uiteraard vanaf het moment dat de monster binnen zijn in het laboratorium. Door deze snellere manier van werken kunnen bedrijven eerder zien wat de status van de olie is, en eerder ingrijpen mocht dat nodig zijn.