Van 15-18 november vindt in Hannover de EnergyDecentral beurs plaats. De EnergyDecentral is dé  belangrijkste internationale vakbeurs op het gebied van alternatieve energiewinning en –levering, iedere 2-jaar terugkerend als vast onderdeel van Euro Tier.

Baanbrekende, duurzame technologieën van in totaal meer dan 600 exposanten maakt deze beurs een bezoek meer dan waard. Zoals bekend is de energiemarkt al jarenlang qua marktaandeel voor ons een van onze grootste klantgroepen. Topics voor ons op deze beurs zijn het verbeteren van de productiviteit, energiebesparing, veiligheid en duurzaamheid.

Laat u informeren over de  omvangrijke Mobil Pegasus serie, al 50 jaar de toonaangevende motorolie voor gasmotoren. Ontdek de vele voordelen van de Mobil Pegasus 605 Ultra 40 en maak kennis met ons nieuwe olieanalyseprogramma Mobilserv. We zien ernaar uit u op stand FG04 in hal 4 te mogen begroeten. Heeft u interesse in een bezoek en een kosteloze entreekaart voor de beurs, meldt u zich dan eenvoudig aan via volgende mailadres: administratie@denhartogbv.com

Den Hartog heeft een aantal toegangskaarten gereserveerd, als u zich via Den Hartog aanmeldt, ontvangt u deze kaart ter waarde van € 25,00 euro (zolang de voorraad strekt).