Slide background

Optimale bescherming materieel

Bewezen brandstofbesparing

CO2 reductie

Zeer veel officiële goedkeuringen

Duurzaamheid is in deze sector van groot belang. Diverse bedrijven werken  inmiddels met de zogenaamde CO2-ladder en hebben in dit kader een uitgebreid CO2-plan opgesteld om de CO2 te verminderen. Een belangrijk onderdeel van de CO2 reductie is het verminderen van het brandstof- en/of energieverbruik. Mobil neemt al jaren haar maatschappelijke verantwoordelijkheid op dit gebied. De producten worden zo ontworpen dat dit leidt tot energiebesparing. Uiteraard worden er door Mobil geen concessies gedaan aan de kwaliteitseisen, de producten blijven de eisen van fabrikanten overtreffen.

Door het gebruik van de energiebesparende producten van Mobil krijgt uw bedrijf een groener imago. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste product keuze. Ook met diesel Xtra en gasolie EN 590 Xtra, die wij leveren onder de merknaam Autofood, kunt u brandstofbesparing realiseren.

De voordelen voor u in deze branche op een rij:

 • Inzet van het juiste Mobil product, door een juist advies:
  • verbeteren de prestaties van uw materieel.
  • verlengen de onderhoudsintervallen.
  • toename van de levensduur in combinatie met een daling van de kosten
  (onderhoud en brandstof).
 • Professionele en doelgerichte training van uw personeel (kosteloos), zodat zij weten welk product wanneer ingezet moet worden;
 • Proactieve ondersteuning, kosteloos advies van deskundige en ervaren medewerkers  (waaronder toegang tot de technische helpdesk).
 • Zeer hoogwaardige producten, zoals:
  • Mobil Delvac
  • Mobil SHC
  • Mobil DTE 10 Excel
 • Een assortiment waarbij met zo min mogelijk producten, zoveel mogelijk bedrijfsmiddelen gesmeerd kunnen worden conform de eisen en specificaties van de fabrikanten. Het voordeel: een beperkte voorraad waardoor er minder geld in de voorraden zit en de voorraden minder ruimte in beslag nemen. Ook milieurisico ’s worden hierdoor lager.
 • Levering van hoogwaardige motorbrandstoffen door Autofood (Diesel Xtra en gasolie EN 590 Xtra), oftewel: one-stop-shopping.
Mammoet is een toonaangevende speler als het gaat om zwaar hijswerk en multimodaal transport. Mammoet gebruikt de Mobil SHC producten mede vanwege het brede temperatuur bereik en de hoogwaardige adviezen en dienstverlening van Den Hartog.

Kemp Grondverzet Materieel is de importeur van IHI minigravers en rupsdumpers, KATO rupsgraafmachines, BENS rupsdumpers en Gallmac mobiele graafmachines. Daarnaast is Kemp een succesvolle dealer van Atlas mobiele graafmachines. Kemp gebruikt Mobil geleverd door Den Hartog: advies, snelheid van leveren, probleemoplossend vermogen, oliebemonstering!

Volker Wessels een onderneming met meer dan 15.000 medewerkers en veel materieel. Zij kozen voor Mobil/Den Hartog vanwege het hoge service niveau van Den Hartog: altijd levering vanuit voorraad, waardoor de bestelling met 24 uur geleverd wordt! Dat is niet vanzelfsprekend….zie de film.

A Jansen een bekende speler op het gebied van beton, grond en sloopwerken, betonblokken, wegenbouw, asbest- en bodemsaneringen, recycling, transport en verhuur. A Jansen bespaarde met de inzet van Mobil Delvac tientallen liters olie per truck per jaar! Daarnaast kiezen zij voor de kwaliteit, kennis en service van Den Hartog!

Maton Groep staat bekend om sloopwerken, recycling en renovatie. Mobil geleverd door Den Hartog is een bewuste keuze: optimale bescherming van het materieel, energiebesparing, deskundig advies en adequate levering.

Mobil 1