De Mobil Delvac XHP ESP 10W40 vervangt de Mobil Delvac XHP LE 10W40 volledig. Deze synthetische ESP olie heeft overeenkomstige en overtreffende specificaties. Die kunt u hieronder allemaal vinden.

Mobil Delvac XHP ESP 10W-40 is een synthetische extra high performance olie voor dieselmotoren. Dit product is speciaal ontworpen voor de smering van moderne, high performance, lage emissie motoren in zware toepassingen. Die ontwikkeling is gedaan met behulp van high performance basisoliën. Daardoor is de Mobil Delvac XHP ESP 10W40 uitstekend vloeibaar bij lage temperaturen. Ook behoud het product zijn viscositeit bij hoge temperaturen en is de vluchtigheid beheersbaar.

Toepassingsgebied

Mobil Delvac XHP ESP 10W-40 is breed toepasbaar. Hieronder staat in het algemeen beschreven in wat voor motoren het product te gebruiken is. Ook vindt u onderaan de fabrikantsgoedkeuringen:

  • Heavy-duty dieselmotoren, waaronder Euro V/VI voor moderne voertuigen met een lage emissie die gebruikmaken van technologieën zoals Diesel Particulate Filter (DPF), Selective Catalytic Reduction (SCR), Continuously Regenerating Traps (CRT), Diesel Oxidation Catalysts (DOC) en Exhaust Gas Recirculation (EGR)
  • Heavy-duty dieselmotoren die dieselbrandstoffen met een laag sulfur gehalte gebruiken en veel biodiesel brandstofformuleringen
  • Natuurlijk aanzuigende en turbo-opgeladen diesel aangedreven apparatuur
  • Vrachtwagens en bussen die korte en lange afstanden afleggen
  • Terreintoepassingen voor de mijnbouw, bouw en landbouw

Fabrikantsgoedkeuringen Mobil Delvac XHP ESP 10W40

Op de lijst met fabrikantsgoedkeuringen voor de Mobil Delvac XHP ESP 10W40 staan veel grote en gerenommeerde vrachtwagenfabrikanten. Onder deze fabrikanten zijn Volvo, Mercedes Benz, Renault, MAN en DAF. Hieronder leest u alle goedkeuringen en vindt u ook een koppeling naar de productbladen in het Engels en het Nederlands.

Instanties

ACEA E9, ACEA E7, ACEA E6, ACEA E4

API CK-4, API CJ-4, API CI-4 Plus, API CI-4, API CH-4

Vrachtwagenfabrikanten

DAF Verlengde verversingen

Isuzu DEO

Iveco 18-1804 TLS E9

Mack EO-O Premium Plus

Mack EOS-4.5

MB 228.51

MAN M 3477, MAN M 3575, MAN M 3271-1

Volvo VDS-4.5, Volvo VDS-4, Volvo VDS-3

Renault Truck RLD-3, Renault Truck RLD-2

Scania Low Ash

Motorenbouwers

JASO DH-2

Cummins CES 20086, Cummins CES 20081

Caterpillar ECF-3

MTU Oliecategorie 3.1

Voith Retarder Oil Class B

Productbladen

Vindt op bijgevoegde links de productbladen in het Engels en in het Nederlands.

Wilt u meer weten over deze goedgekeurde motorolie? Neem dan contact op met onze helpdesk door op onderstaande link te klikken. U kunt het product ook kopen via onze webshop.